Best Sellers – Heaven Chocolate Cake

Kek Mamasab yang paling popular merupakan Kek Heaven Chocolate Cake (HCC) double deck. Perkataan heaven digunakan untuk menggambarkan kesedapan resepi kek coklat yang sangat lazat sehingga mampu membuatkan ramai orang termimpi-mimpi.

Walaupun Mamasab menjual beberapa variasi kek HCC yang berbeza, Kek HCC Double Deck merupakan variasi yang paling sedap antara semua jenis HCC. Ini kerana hanya dalam versi ini sahaja, customer akan dapat menikmati gabungan 4 jenis topping secara sekaligus.

Bayangkan rasa topping dark Chocolate ganache yang pahit-pahit, yang di lengkapi oleh rasa masam dari dairy cream cheese yang lembut. Kemudiannya di ikuti dengan rasa dan haruman coklat kacang hazel Nutella, dan akhir sekali, rasa sedikit lemak-lemak manis daripada topping Caramel butterscotch.

Kek HCC ini sangat moist dan gebu, almost melting di dalam mulut pemakan. Berat kek ini adalah lebih kurang 1.8kg dan boleh dikongsi diantara 8-10 orang. Inilah kek paling ‘rich’ dan sedap yang dijual oleh Mamasab bakery. Peminat coklat, wajib cuba tau! Paling mashyuk bila kek ini dimakan pada suhu bilik. Confirm tak mengecewakan!

Kek HCC Double Deck ini di jual pada harga RM85.